TOP

Kindermodewinkel Bink & Betty opent in Haarlem

Haarlem krijgt een kledingwinkel voor kinderen tussen 0 en 12 die houden van stoer, street, skate, en trendy. De deuren gaan open op 8 augustus 2009, met een hippe modeshow en een swingend feest.

De kinderen die de nieuwe kindermodewinkel Bink & Betty op het oog heeft zijn ‘een beetje gek, hip, anders, surf, rock en zelfs glamour en rockabilly, maar wel oprecht’.

Merken in het assortiment zijn onder andere Etnies, És, Emerica, Quicksilver, Roxy, Knuckleheads, 667 baby of the beast, Funky xs, Rockefella, Pepe Jeans, Munster, Baby Version Rock, Mini Rodini, Popupshop, Chinche, old school Trasher & Santa Cruz. Verder zijn er in de collectie ondermeer logo shirts en independent skateboard tees te vinden.

Bink & Betty denkt in complete outfits. Je vindt er dus alles waarmee kinderen op het schoolplein de show kunnen stelen: haarclips, truckers caps & beany’s, schoenen,broeken, rokjes, jurkjes, tees, sweats, winterjassen en die ene toffe maillot om een outfit mee af te maken.

Tijdens de feestelijke opening laten de kleine mannequins in een heuse modeshow zien wat

Bink & Betty de komende winter in petto heeft. Later in de middag barst het feest los met een optreden van The Bellhops. Dan is er ook alle tijd om in de winkel rond te neuzen.

Openingsprogramma zaterdag 8 augustus 2009:

15.00 uur: modeshow, visagie verzorgt door Factory Girl.

16.00 uur: The Bellhops (een mix van Rock-‘n-roll, Blues, Swing en Latin) en tijd om rond te neuzen in de winkel

Locatie: Krocht 12 zwart in Haarlem, 023 – 5428965