TOP

Kindermerk Brand for Girls levert nu ook aan winkelier

Het kindermodesegment is een fris nieuw merk rijker. Het meisjesmerk Brand for Girls startte in 2007 en levert sinds september 2008 aan de winkelier.

Ellen van den Brand van het meisjesmerk Brand for Girls verkocht de collectie al via de eigen Brand for Girls webshop, maar kreeg veel aanvragen van winkeliers. Inmiddels heeft ze zo’n dertig verkooppunten, zorgvuldig verspreid over Nederland om zo de naamsbekendheid her en der te vergroten. Ook in Antwerpen en Londen heeft Brand verkooppunten en er komen zelfs aanvragen uit Japan.

Het collectiebeeld is helder en fris met stippendessins in verschillende contrastkleuren. De effen stoffen zijn door een button of medaillon voorzien van het Brand-logo. De ultrazachte stoffen maken van de stukken snel lievelingskleren, vertelt Van den Brand. De populariteit wijt ze ook aan de goede prijssetting in het middensegment. De prijs van een jurkje ligt tussen 41 en 49 euro.

Vanaf eind juni 2009 is de nieuwe wintercollectie te bestellen, voor uitlevering winter 2009/2010. Door het seizoen wordt ook voorraad aangehouden. Naast een gestage groei werkt Brand aan de uitbreiding van het concept met breisels en kniekousen. De collectie wordt geproduceerd in Portugal en is verkrijgbaar in maat 98/104 tot 146/152 (10 jaar). De babylijn is alleen de webshop Brand for Girls verkrijgbaar.