TOP

Kinderlabel Muck lonkt naar export

Het vrolijke, tikje retro, kinderlabel Muck is klaar voor de eerste stapjes over de grens. Met nieuwe prints worden de overzeese aspiraties kracht bijgezet.

De collectie van Muck kinderkleding is opgevallen in het buitenland. Het label is een samenwerking aangegaan met illustrator Onno Knuvers uit Australië, die onder andere heeft gewerkt voor Disney. Ook zijn de eerste orders uit het buitenland een feit. “Het wachten is nu op de eerste ‘celebs’ die met de kleding wordt gespot”, aldus Hans Rein Jacobi, oprichter van het label. 

“Op dit moment wordt er door de webmasters van Muck achter de schermen hard gewerkt om de e-store ‘proof’ te maken voor de internationale ontwikkelingen. Daarnaast wordt al weer gesproken met illustrators voor de nieuwe collectie.” Kleurgebruik en de fun factor zijn hierbij belangrijke pijlers. Het motto van Muck luidt dan ook ‘No little fashion victims, just fun’.

Hans Rein Jacobi van Muck is ambitieus en liet Bengels al eerder dit jaar weten in 5 jaar tijd uit te willen groeien naar een stabiel merk op de Europese markt. Muck wordt verkocht vanuit de eigen webshop, maar sinds mei dit jaar ook via de winkelier.  

Verkoopinformatie: Muck kinderkleding > 038-426 00 65, www.muck.nl