TOP

Kinderkledingwinkel Mooilopertjes wint prijs

Mooilopertjes Kinderkleding is tijdens het Haagse 'Be My Guest'-evenement gekozen tot meest gastvrije winkel van winkelgebied Keizerstraat in Scheveningen.

“Klanten het gevoel geven dat ze welkom zijn en behulpzaam zijn, is dat gastvrijheid? Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld”, reageert Brenda Tan, eigenares van de winkel in baby- en kinderkleding Mooilopertjes. “Leuk dat je daarmee een prijs kunt winnen!”

De Haagse gastvrijheidsprijs is dit jaar voor de vijfde keer op rij uitgereikt. Steeds wordt een ander Haags winkelgebied onder de loep genomen. Winkelend publiek kan zijn oordeel geven op zes vlakken: vriendelijk personeel, flexibiliteit, kennis van zaken, prijs-kwaliteit, sfeer en schoon en opgeruimd. Opvallend is dat vooral de kleinere ondernemingen het goed doen in de verkiezing. Zij scoren vaak hoog met vriendelijk personeel en persoonlijke aandacht.

De campagne ‘Be my guest!’ werd in mei 2008 gelanceerd door de gemeente Den Haag samen met 15 Haagse dienstverleners in de horeca, vervoer en winkels, om de gastvrijheid van Den Haag te verbeteren.

Wie in zijn vestigingsplaats ook een gastvrijheidsproef wil organiseren, kan eens een kijkje nemen op de website www.be-my-guest.nl.