TOP

Kinderkledingmerk Buisjes en Beugels zoekt koper

Kellie Smits heeft haar merk Buisjes en Beugels te koop gezet. De oprichter en designer van het kinderkledingmerk wil graag verder als vrij ontwerper.

Vijf jaar na de oprichting van haar merk constateert Kellie Smits dat Buisjes en Beugels naar een hoger plan getild moet worden. Dat is nodig om het merk verder uit bouwen. “Er zouden agenten moeten komen en de webshop die ik sinds 2007 heb, zal meer aandacht vragen. Om de gewenste groei te realiseren heeft Buisjes en Beugels eigenlijk een zakelijk georiënteerde partner nodig. Tegelijk heb ik me gerealiseerd dat ik zelf de creatieve kant toch aantrekkelijker vind. Ik ben oorspronkelijk vrij ontwerper en zal graag die kant weer op gaan. Daarom staat mijn merk nu te koop.”

Vogue Bambini

Smits stopt niet omdat het slecht zou gaan met haar merk. “Buisjes en Beugels heeft zeker internationaal veel bekendheid gekregen. We hebben veel aandacht gehad in bladen als Milk en Vogue Bambini. In 2006 won ik de Kek Trend Award. In de pers doet mijn merk het heel goed.”