TOP

Kinderkledinglijn ‘Material girl’ van Madonna

Madonna gaat de Amerikaanse kids kleden. De popdiva ontwerpt samen met haar 13-jarige dochter Lourdes een kledinglijn voor kinderen. De 'Material Girl'-lijn zal vanaf augustus 2010 in 200 winkels van Macy's in de Verenigde Staten te koop zijn.

Kinderen kunnen volgend jaar voor een complete outfit naar het Amerikaanse warenhuis Macy’s. De MG-lijn bestaat namelijk uit kleding, accessoires, schoenen en tassen. De kleintjes onder ons kunnen in 2011 ook make-up en geurtjes van de Materiallijn kopen.

Volgens Madonna en een woordvoerder van Macy’s heeft dochter Lourdes stijl, een eigen mening en was ze een grote inspiratiebron voor de lijn. De prijzen van de collectie liggen tussen de 12 en 40 dollar.

Dit is niet de eerste keer dat de Queen of Pop kleding ontwerpt. Madonna heeft voor H&M in 2007 een kledinglijn, ‘M by Madonna’, gemaakt. Daarnaast heeft ze ook nog een paar kinderboeken geschreven. Tussendoor gaat de 51-jarige popzangeres nog gewoon op wereldtournee en showt ze haar getrainde lichaam in haar nieuwe singles.