TOP

Kinderkamerkunst met Werk aan de muur

Werk aan de muur is een online platform waar ouders beelden van ruim 800 beeldmakers kunnen zien en kopen. Het initiatief is nu ook beschikbaar voor de retailer.

Oprichter en fotograaf Jasper van der Meij was op zoek naar een platform om zijn eigen werk en het werk van anderen te verkopen. Hieruit is Werk aan de Muur voortgekomen. Ouders kiezen er een beeld, bepalen op welk materiaal en op welk formaat ze het beeld willen en binnen 10 werkdagen hangt het kunstwerk in de kinderkamer. Zowel amateur als professionele beeldmakers kunnen hun werk aanbieden op Werk aan de muur.

Op www.werkaandemuur.nl is het werk van 800 beeldmakers te zien. Fotografen en andere creatievelingen zetten deze daar zelf in. Ouders kunnen zoeken op trefwoord, genre en stijl, maar ook op kleur en beeldmaker. Wie niet kan kiezen kan de beelden online in verschillende voorbeeldinterieurs zien.

Samenwerking met winkelier via affiliate model

Van der Meij werkt momenteel aan een programma waarbij (online) winkeliers de beelden kunnen opnemen in hun assortiment. Dit gaat via het affiliate model. Dat houdt in dat de retailer een vergoeding krijgt op basis van de omzet. De integratie in de eigen webshop kan een simpele  link of blokje zijn, maar de samenwerking kan ook zover gaan dat de producten in het assortiment van de verkoper verwerkt zijn. Die vorm van samenwerking gaat Van der Meij onderbrengen in de webshop http://www.voor-thuis.nl In het laatste geval koopt de consument het werk op deze site en regelt Werk aan de muur de afhandeling.