TOP

Kijken: Pieces by Lizzy van der Ligt

Social influencer Lizzy van der Ligt heeft een capsulecollectie ontworpen voor modemerk Pieces, die in maart in de winkels ligt. Op textilia.nl alvast een exclusieve sneak preview van de collectie.

Stilist en blogger Lizzy van de Ligt ontwierp samen met het Deense vrouwenmodemerk Pieces een capsulecollectie. Deze kleurrijke en persoonlijke collectie is vanaf maart 2018 te koop bij de verkooppunten van Pieces in Nederland.

 
 Pieces x Lizzy (4) Pieces x Lizzy (5)

“Ik wilde graag samenwerken met Pieces omdat ik het een creatief merk vind dat jong talent een podium biedt. Dit geeft mij de kans om een groot publiek te bereiken”, zegt Lizzy van der Ligt over de samenwerking. “Het is een veelzijdige en persoonlijke collectie geworden: zo heb ik bijvoorbeeld mijn favoriete hartjes gebruikt als print, en vind je mijn geboortedatum achterstevoren terug op het T-shirt. In ieder geval moest er een goed pak in de collectie zitten. Daar omheen hebben we de collectie verder opgebouwd met items zoals een blouse met afneembare strik, een stoere hoodie, statement oorbellen en een geprint sjaaltje.”

  Pieces x Lizzy (6) Pieces x Lizzy (7)

Lizzy van der Ligt (27) begon in 2011 met haar blog en werkt daarnaast als stilist voor Scotch & Soda. Ze heeft maar liefst 285.000 volgers op Instagram, waar ze voornamelijk foto’s post van haar outfits. In 2017 begon ze het modelabel Le Café Noir Studio, dat alleen via de eigen webshop te koop is. Dit is een kleurrijke, itemgerichte collectie met sweats, tops en jurkjes.

Pieces x Lizzy (1) Pieces x Lizzy (3)