TOP

Kijken: G-Star’s eerste RAW Research collectie

Begin december ligt G-Star’s eerste innovatieve RAW Research capsulecollectie in de winkels. Het is de eerste volledige lijn van Aitor Throup, de nieuwe executive creative director van het merk.

De nieuwe RAW Research collectie komt uit het nieuwe innovatielab van G-Star RAW. Deze afdeling richt zich op het experimenteren en innoveren van denim. Voor elk kledingstuk wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige Italiaanse selvedge-denimstof met de bekende onbehandelde ‘raw’ looks. Daarnaast brengt het merk een wit gebleekte variant, waarbij nog een vleugje indigo zichtbaar is. Zoals de Rackam 3D Tapered jeans en de Rackam bomberjas, waarbij via een ingenieus riemsysteem de jas ook over de schouder gedragen kan worden.

Wereldwijd verkrijgbaar

De collectie, die eerder deze zomer tijdens de Parijse mannenmodeweek werd gepresenteerd, bestaat in totaal uit 20 items. De lijn is vanaf begin december wereldwijd verkrijgbaar in geselecteerde conceptstores. 

Onlangs maakte G-Star bekend dat het Aitor Throup heeft aangetrokken als creatief directeur. Throup was de afgelopen drie jaar al actief als creatief adviseur bij het denim merk. 

G Star Raw Research 2

G Star Raw Research 3

G Star Raw Research 4

G Star Raw Research 5

G Star Raw Research 6

G Star Raw Research 7

G Star Raw Research 8

 

G Star Raw Research 9

G Star Raw Research 10