TOP

Kijken: dit zijn de nieuwste onverwachte samenwerkingen: van Adidas tot A.P.C *

Bijzondere collaboratie-producten kunnen zomaar zorgen voor extra aandacht en traffic. Lees mee over de laatste opvallende samenwerkingsverbanden.

Deze week verraste ontwerper Alexander Wang het publiek van de New Yorkse fashion week met een grootse samenwerking met Adidas Originals. De eerste gelimiteerde items waren direct verkrijgbaar bij pop-up locaties in New York. De 84-delige uniseks collectie met zowel kleding als schoenen komt voorjaar 2017 wereldwijd bij geselecteerde retailers te liggen.

alexander wang x adidas

alexander wang x adidas 2

A.P.C. X Outdoor Voices

Een andere creatieve, bezienswaardige collaboratie is die tussen het Franse label A.P.C. en het active lifestyle merk Outdoor Voices. Deze speciale lijn laat een zeer actuele combinatie zien van een sportieve en modieuze styling. De kleding is dan ook bedoeld voor zowel dagelijkse vrijetijd als voor sportieve momenten. De A.P.C. X Outdoor Voices-lijn is verkrijgbaar bij A.P.C en Outdoor Voices dealers en online via de websites.

apc x outdoor voices

apc x outdoor voices 2

apc x outdoor voices 3


Esprit X Opening Ceremony

Nog een opmerkelijke collectie: tussen het welbekende merk Esprit en de Amerikaanse retailer Opening Ceremony. Het resultaat: een 40-delige collectie (inclusief accessoires) die sterk doen denken aan de jaren 90, een topdecennium van Esprit. ‘We hopen dat de huidige generatie net zo enthousiast wordt van deze collectie. Net als wij dat toen werden van Esprit’, aldus Carol Lim en Humberto Leon, eigenaren van Opening Ceremony.  

esprit x opening ceremony 4

Esprit x opening ceremony

esprit x opening ceremony 2

esprit x opening ceremony 3