TOP

Kiezeltje lanceert Kiestone

Kiezeltje breidt haar collectie voor meisjes & mini's uit met een nieuwe lijn voor meiden van 8 tot 14 jaar onder de naam Kiestone.

Kiestone gaat volgens ontwerpster Lisette te Hasseloo net iets verder dan Kiezeltje meisjes, met stoere, comfortabele en trendy items ‘waar elke teenage girl van droomt’. “Het modebeeld verandert naar een steeds stoerdere look. Jonge meiden ontwikkelen in rap tempo hun eigen stijl. Ze zijn al van jongs af aan op zoek naar onderscheidende items met een stoere touch. Kiestone speelt hierop in met deze hippe lijn, ontworpen als complete look.”

Kiestone werkt met drie kleurthema’s. De collectie omvat uitgewerkte jasjes en shirts met kant en stoere prints om te combineren bij skinny’s met slangenprint of bloemen en is verkrijgbaar in de maten 128 t/m XS.

Kiestone wordt gepresenteerd op de Kleine Fabriek op standnummer S106 Iedere bezoeker op de stand voor Kiestone krijgt een Kiestone shopper

Kiezeltje en Kiezeltje Mini winter 2013
Voor de winter 2013 lanceert Kiezeltje een stoerdere collectie dan voorgaande jaren, maar met de voor Kiezeltje herkenbare details. Er zijn vijf kleurenthema’s in de hoofdtinten petrol, aubergine, kobalt, groen en zwart. De collectie omvat colbertjes, vestjes, chino’s, denims en natuurlijk winterjassen. Smaakmakers zijn de prints en de breisels. Als extraatje is er komend seizoen een Kiezeltje-deken voor koude winteravonden.

De mini’s van Kiezeltje worden in de nieuwe wintercollectie verwend met een mix van midnight blue, royal blue, roze koraal maar ook een petrol/roze en een groen/blauw/beige thema.

Kiezeltje en Kiestone worden in Nederland vertegenwoordigd door Ageeth Tijhaar Agenturen.