TOP

Kenzo showt zomercollectie in The Grand Hotel

In de zonovergoten terrastuin van het Amsterdamse hotel The Grand, showde Kenzo op 3 juni de nieuwe zomercollectie. Bekende Nederlanders zoals Geert Hoes, Tatjana Simic en ontwerpster Sheila de Vries stonden op de gastenlijst.

De modeshow van Kenzo was een initiatief van het agentschap Force Majeure en Talkies Magazine, dat tegelijkertijd de jaarlijkse Terras Award uitreikte aan restaurant Bridges van het Amsterdamse hotel The Grand. Op het evenement waren een handjevol BN-ers, zoals Tatjana Simic met haar miljonair Ronny Rosenbaum, Geert Hoes, Judith Osborn en Sheila de Vries afgekomen. Met daarnaast ook een aantal modeondernemers die zich op het gebied van styling als geen ander van de massa wisten te onderscheiden. (Senso in Den Haag, Bryant in Hoorn).

De stemming zat er bij het publiek – na een flink aantal glazen champagne – goed in, toen de show van Kenzo begon. De zakelijke collectie voor de mannen was ingetogen met strakke, slanke pakken in donker tinten. Kenzo’s bekende bloemenprints waren amper in deze collectie terug te vinden, alsof het luxemerk hiermee een statement wilde maken richting de huidige overhemdenrage (shirts met alloverprints of contrasterende bloemenprints in kragen en mouwen). De vrouwencollectie was daarentegen wel typisch Kenzo met jurkjes in frisse kleuren en prints. Bekijk deze rechts naast dit artikel.