TOP

Katja Schuurman is het nieuwe gezicht van People’s Avenue

Het kledingmerk People ‘s Avenue heeft een nieuwe winkel geopend in Amsterdam en heeft Katja Schuurman aangesteld als ambassadrice.

People’s Avenue opende donderdag 29 september haar deuren van een derde brandstore in Amsterdam. Tijdens de opening werd bekendgemaakt dat de Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres Katja Schuurman de nieuwe ambassadrice is van het duurzame merk. ‘Katja is als voorstander van eerlijk geproduceerde kleding een perfecte match met People’s Avenue’, meldt het merk in een persbericht.

Derde brandstore

People’s Avenue opende eerder haar deuren in Utrecht en Haarlem. Met een filiaal in Amsterdam opent het merk haar derde winkel. Het kledingmerk maakt gebruik van duurzame stoffen als; biologische katoen, modal (beukenhout), lyocell (beukenhout), gerecycled polyester en bamboe. People’s Avenue staat voor eerlijke, duurzame en milieubewuste kleding en is het eerste kledingmerk dat gebruik maakt van een volledig gesloten water-recycle-systeem.

Het kledingmerk is te koop in de drie winkels in Utrecht, Haarlem en Amsterdam en zes retailstores waaronder wearelabels. Online is het merk te verkrijgen via peoplesavenue.com.