TOP

Kate Moss skipt Amsterdam Fashion Week

Even leek het er op dat de Amsterdam Fashion Week behalve door vele Nederlandse soapies en andere BN-ers ook eens bezocht zou worden door een echte ster. Het gerucht ging namelijk dat Kate Moss de opening van haar foto-expositie zou bijwonen en wellicht een show zou meepikken. Het topmodel en stijlicoon bleef echter lekker thuis.

Zondagavond was het openingsfeestje van Rock ‘n Roll Kate, een expositie met foto’s die rockfotograaf Mick Rock van Kate Moss maakte. Er deden de afgelopen week de wildste geruchten de ronde: Kate Moss herself zou namelijk de opening bijwonen. Uiteraard trok het openingsfeest daardoor de nodige bezoekers aan (wat waarschijnlijk ook de bedoeling was), maar ter plekke werd duidelijk dat Kate Moss thuis was gebleven. Mick Rock was er wel.

De expositie Rock ‘n Roll Kate is tot en met 3 maart te zien bij V!P International Art Galleries in Amsterdam. Daarna verhuist de tentoonstelling naar V!P’S International Art Galleries in Rotterdam, waar de foto’s van 7 maart tot en met 11 april te zien zijn. De opbrengst van de verkochte foto’s gaat naar War Child.  

 

 

 

Bron: ANP Video