TOP

Kanye West geweigerd tijdens Parijs Fashion Week

Kanye West heeft dan wel een eigen sneakerlijn en diverse albums op zijn naam staan, onuitgenodigd een show tijdens de Fashion Week in Parijs bijwonen is ook voor de Amerikaanse rapper een hele klus. Bij diverse modehuizen werd hem dan ook rigoureus de toegang ontzegd.

Modeliefhebber Kanye West bracht afgelopen week een bezoek aan Parijs voor de halfjaarlijkse Fashion Week. Naast shows van Valentino, Givenchy en Vivienne Westwood wilde de rapper ook aanwezig zijn bij de show van Balmain in Le Grand Hotel. Bij de deur werd hem echter de toegang geweigerd omdat hij niet uitgenodigd was. Een woordvoerder van KCD, het bedrijf dat de show van Balmain organiseerde, verklaarde aan Page Six: ‘Meneer West heeft van tevoren gevraagd of hij de show bij mocht wonen, maar we lieten hem weten dat we hem daarin niet tegemoet konden komen. Hij koos ervoor toch naar de deur te komen en we lieten hem vriendelijk weten dat we dat niet konden toelaten.’

Alexander McQueen
Bij de show van Alexander McQueen had de gebekte rapper meer succes. Terwijl de organisatie hem onuitgenodigd voor een dichte voordeur liet staan, wist hij via een zijdeur binnen te komen. Volgens KDC wilden diverse ontwerpers de shows dit seizoen klein houden voor pers en kopers en daarom waren onuitgenodigde celebs niet welkom. Misschien is het handig voor West om volgend seizoen de shows via live stream bij te wonen?