TOP

K3 geeft kijkje in de keuken van Microsoft

Op uitnodiging van K3 bezocht een kleine groep ondernemers van 2 tot en met 3 juni het hoofdkantoor van Microsoft in Denemarken. Gedurende deze trip kregen de bezoekers waaronder afgevaardigden van Hans Ubbink, Bouwmaat, VeldhovenGroup en Scapino exclusief inzicht in de Business Strategie van Microsoft Dynamics NAV en de speciale features van de nieuwste versie. Het Microsoft Briefing Center van Microsoft in Vedbaek (Denemarken) werd speciaal voor dit bezoek ter beschikking gesteld.

De succesvolle software van K3 is gebaseerd op het technologisch platform van Microsoft Dynamics, de innovatieve motor achter dit grote succes. Speciaal voor deze bijeenkomst had Microsoft Jesper Reabild, Senior Product Manager en evangelist van Microsoft Dynamics NAV, beschikbaar gesteld.

In het programma stond onder andere de Roadmap van Microsoft Dynamics NAV en de Role Tailored Client, waarbij gebruikersrollen gedefinieerd toegewezen kunnen worden aan de medewerkers van het bedrijf. Het bezoek aan Kopenhagen werd ook gecombineerd met een diner in het gezellige en bruisende Nyhaven.

Peter Buenk, Applicatiebeheerder bij Bouwmaat: “Aan mijn verwachting dat dit bezoek veel achtergrondinformatie over Microsoft en hun toekomstvisie zou geven, is ruimschoots voldaan.”

Taco Ubbink,Strategic hu.man bij Hans Ubbink: “Een zeer waardevol bezoek waarbij de ontwikkelingen die Microsoft op korte termijn biedt, net zo grensverleggend zijn als ons eigen merk.”

Jan Douwe Jilderda, Commercial Manager bij K3: “Het is echt bijzonder dat wij onze gasten een kijkje in de keuken van Microsoft kunnen geven. Zeker in tijden van de huidige economie is het belangrijk om ook de toekomstige gebruikers van K3 inzicht te geven in de visie van Microsoft met betrekking tot het Dynamics platform en de strategie van K3 die hier naadloos op aansluit. Wij werken hard aan een partnership met onze klanten door het inzichtelijk maken van hun investeringen en informeren over de laatste ontwikkelingen. Een partnership kun je alleen bereiken met de juiste ingrediënten en een kijkje in de keuken van Microsoft is daar een onderdeel van.”

Over K3
K3 Business Solutions B.V. is een Microsoft ® Gold Certified partner en onderdeel van het beursgenoteerde K3 Business Technology Group Plc. uit Engeland en levert standaard, op Microsoft gebaseerde, softwareoplossingen aan retailers en productiebedrijven. De Retail Software afdeling van K3 is een van de grootste LS Retail partners. De toonaangevende retail en hospitality software van LS Retail voor Dynamics worden in meer dan 13.000 organisaties gebruikt. Sinds maart 2010 is K3 de grootste Pebblestone Fashion® Reseller van Nederland waarbij meer dan 6.000 gebruikers wereldwijd gebruik maken van deze oplossing. De focus van K3 ligt op het vereenvoudigen van processen en verbeteren van zakelijke efficiëntie voor bedrijven in de gehele supply chain door middel van meerdere applicaties die zijn gebaseerd op het Microsoft Dynamics ™ platform.

www.k3l.nl