TOP

Just Kidz 7 op 4 en maandag 5 juli 2010

Op zondag 4 en maandag 5 juli 2010 vindt de zevende editie van Just Kidz plaats in het WFC in Amsterdam. Het thema van Just Kidz is deze keer Summer Splash.

Veel exposanten van de afgelopen beurs doen weer mee aan deze editie, laat de organisatie weten. Daarnaast is er ook een aantal nieuwe merken. Namen daarvan zijn nog niet bekend gemaakt.

Just Kidz is een orientatie- en orderbeurs die bekend staat om z’n sprankelende modeshow verzorgd door de dansacademie van Lucia Marthas. De entree is gratis, daarnaast ontvangt iedere bezoeker bij aanvang een goodybag. Er is gratis koffie, thee en water aanwezig en op beide dagen pendelen er gele Amerikaanse schoolbussen tussen het World Fashion Centre en de Kleine Fabriek. Zo zijn beide beurzen gemakkelijk te bezoeken, meent Just Kidz.

Het World Fashion Centre ligt op 5 minuten loopafstand van het NS station Lelylaan. Wie per auto komt kan terecht op een van de 890 parkeerplaatsen van het WFC. Tijdens Just Kidz biedt het World Fashion Centre een uitrijkaart aan voor €3 op zondag en €6 op maandag voor een hele dag parkeren.

Openingstijden zijn: zondag 4 juli 2010: 09.30 – 18.00 uur; maandag 5 juli 2010: 09.30 – 17.00 uur. Locatie: WFC Beursplaza – World Fashion Centre

Just kidz