TOP

Jottum pre-spring communiekleding 2012

De pre-springcollectie van Jottum is komend jaar nog feestelijker en eleganter dan voorgaande jaren. Meisjes stelen de show in zijde en kant en jongens gaan voor stijlvol marine.

Jottum Meisjes
Kindermodemerk Jottum heeft voor volgend jaar lente een uitgebreide collectie jurken voor de communie, bruiloften en tuinfeesten ontworpen. Het topstuk is volgens de ontwerpsters van het label de ‘rozenjurk’. Op deze witte, wijd uitlopende jurk zijn verschillende kleuren bloemen geschilderd. Om de feestjurken de finishing touch te geven, heeft Jottum vestjes met pailletten en cardigens ontworpen. De luxe stoffen, zoals zijde, taft en kant, maken de meisjescollectie nog eleganter en feestelijker.

Jottum Jongens
Traditiegetrouw ontwerpt Jottum voor de pre-springcollectie ook een jongenslijn. De ontwerpen voor komend jaar zijn geïnspireerd door marine. In de linnen pakken, die verkrijgbaar zijn in verschillende broeklengtes, zijn maritieme invloeden verwerkt. Ook heeft Jottum een originele variant op de klassieke pinstripe ontworpen. Verder bestaat de boyslijn uit gesneden shirts en truien van lichte breisels. Alle items uit de collectie zijn op meerdere manieren te combineren, dus ook na de feestelijkheden kan de kleding nog gedragen worden.

De collectie van Jottum is verkrijgbaar in de maten 92-152.

Info: Waalwear Kids BV, 020 – 851 9260