TOP

Josh V: passen terwijl de bezorger wacht

Vrouwenmodemerk Josh V heeft een aantal innovaties doorgevoerd in de webshop. Zo kunnen bestellingen binnen drie uur worden geleverd en kunnen vrouwen thuis verschillende maten passen terwijl de bezorger wacht.

De uitbreiding van de bezorgopties is onderdeel van een reeks innovaties binnen Josh V. De nieuwe technologische mogelijkheden worden gebruikt om de customer experience in de webshop te optimaliseren. De webshop heeft bijvoorbeeld een restyling ondergaan om de online winkelervaring gemakkelijker en efficiënter te maken. Verder zijn er logistieke veranderingen doorgevoerd en is de klantenservice aangescherpt.

Bezorgopties

Meest in het oog springend zijn de nieuwe bezorgopties in de webshop. De consument heeft de keuze uit drie leveropties. Met de zogeheten special delivery-functie worden bestellingen binnen drie uur na het bestellen bezorgd. In het verlengde hiervan is er de deluxe delivery-optie, waarbij een bezorger meerdere maten aan huis levert, die direct kunnen worden gepast. Uiteraard blijft  Standard Delivery ook mogelijk, met gratis verzending en levering binnen drie werkdagen.

Strak in pak

Voor Special Delivery betaalt de consument €12,- en wordt het pakket binnen drie uur bezorgd. Voor €20,- per bestelling krijgt de consument Deluxe Delivery en wordt het pakket niet alleen binnen drie uur afgeleverd, maar komen de bestelde items in meerdere maten. De chauffeur wacht twintig minuten in de auto terwijl de consument past. Verkeerde maten neemt hij weer mee terug, waardoor retourneren overbodig is. Leuk detail: bij beide bezorgopties komt de chauffeur strak in pak aan de deur.

Regio Amsterdam

Beide extra services zijn voorlopig alleen mogelijk in Amsterdam, Duivendrecht, Diemen en Amstelveen, wanneer de bestelling tussen 10.00 en 15.00 uur wordt geplaatst. Omdat het gaat om een extra service, worden deze kosten niet vergoed bij het retourneren van de gehele bestelling.