TOP

Joanna Lumley opent de Drie Dwaze Dagen in Amsterdam

Ab Fab-actrice Joanna Lumley opent dit jaar de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf in Amsterdam.

Van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 oktober is het weer tijd voor de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf. Deze 31e editie wordt geopend door ‘Absolutely Fabulous’-actrice Joanna Lumley. De Bijenkorf belooft dit jaar nog meer shopplezier.

Geen chaos meer

Tijdens de Drie Dwaze Dagen verwacht de Bijenkorf in totaal zo’n 2 miljoen bezoekers. Het warenhuis zegt dat de piekdrukte online en in de filialen beter wordt verspreid. “De populariteit van Bijenkorf.nl stijgt verder door. Naar verwachting zal ruim een derde van de kopers kiezen voor de webshop”, vertelt Robert Bohemen, directeur marketing.

‘Pre-order avond’

Klanten die in bezit zijn van een Bijenkorf Card, kunnen de avond ervoor al online shoppen tijdens de ‘pre-order avond’.  De pre-order avond en de toenemende populariteit van de website zorgen volgens Bohemen ervoor dat het dringen voor de rekken in de filialen tot het verleden behoort.

Boekjes

Tijdens de voorafgaande campagneperiode wordt verwacht dat de Drie Dwaze Dagen-boekjes zo’n vier miljoen keer online bekeken worden. De boekjes zijn beschikbaar via de Bijenkorf App en op deBijenkorf.nl

Nieuwe merken en producten

Tijdens de Drie Dwaze Dagen worden onder merken verkocht zoals UGG, Michael Kors en Longchamp. Ook is er een aantal nieuwe merken die klanten dat jaar kunnen kopen. Dit zijn onder meer Y.A.S., Levi’s, Superdry en Erich Fend.

Win een gevulde koffer

De Bijenkorf geeft tijdens de Drie Dwaze Dagen drie koffers met inhoud weg. Bezoekers kunnen bij de opening vanaf 07:30 een sms sturen. Eén van de SMS’ers wordt gebeld doro Joanna Lumley en wint de eerste koffer. Mensen die na de uitreiking met de actrice op de foto gaan en de foto op social media plaatsen onder de hashtag #DDDarling, maken kans op één van de twee andere volle koffers.

 

Het startsein van de Drie Dwaze Dagen is op woensdag 1 oktober om 08:00 op de Dam in Amsterdam.