TOP

JC Rags overgenomen door Men at Work

Mannenmodemerk JC Rags is overgenomen door Men at Work. In december 2012 ging Zinvest Fashion, waar JC Rags en Dept onder vielen, failliet. Dept werd meteen daarna overgenomen door de Veldhoven Group.

Men at Work heeft nu het merk JC Rags overgenomen, inclusief de collectie voor zomer 2013. De nieuwe eigenaar levert geen orders uit, maar winkeliers kunnen deze collectie met korting uit voorraad kopen in een tijdelijke showroom.

Winterollectie 

De wintercollectie voor 2013/2014 van JC Rags was klaar, maar is door het faillissement niet verkocht aan winkeliers. Om ervoor te zorgen dat JC Rags komende winter wel zichtbaar is in de winkels wordt deze collectie wel geproduceerd en verkocht in de filialen van Men at Work en enkele andere retailers.

Door op de ingeslagen weg

Men at Work wil met JC Rags doorgaan op de ingezette weg. “De verkopen van afgelopen winter waren erg succesvol en de ingezette koers is voor ons essentieel. We zijn in vergevorderde gesprekken met partners om het merk mee voort te zetten en zullen in ieder geval zelf JC Rags blijven verkopen in onze eigen winkels”, zegt Mark Hommelberg, mede-eigenaar van Men at Work.

ZBG Capital

JC Rags en Men at Work zijn al bekend met elkaar. Beide waren tot de management buy-out van Men at Work begin 2012 onderdeel van investeringsmaatschappij ZBG Capital, waarvan Zinvest Fashion een BV was.