TOP

Ispo München 2013: beurs update

De Nederlandse sportbranche kan in 2013 weer afreizen naar Duitsland om kennis te maken met de nieuwste wintersportcollecties. De internationale wintersportvakbeurs Ispo zal van 3 tot en met 6 februari 2013 plaatsvinden in Messe München.

Volgens de organisatoren belooft Ispo 2013 weer alle records te gaan breken. Zo is de gehele expositieruimte van Messe München, twee maanden voordat de beurs van start zal gaan, al volgeboekt. Begin februari zullen hier meer dan 2.000 internationale exposanten hun nieuwste collecties presenteren in de categorieën ‘Outdoor’, ‘Ski’, ‘Actie’ en ‘Performance Sports’. Nieuwe exposanten zijn onder andere Quiksilver, Joma, Katadyn, Woolf Running en Outpac.

Ispo Healthstyle
Naast dat bezoekers kennis kunnen maken met producten, trends en innovaties biedt Ispo ook een breed randprogramma. Daarbij staat het netwerken tussen ondernemers, merken en bedrijven in de sportindustrie voorop. Ispo wil daarnaast een brug slaan tussen de gezondheidszorg en de sportartikelen industrie. De beursorganisatie lanceerde daarom vorig jaar het nieuwe iniatief: Ispo Healthstyle. Volgens de organisatie belichaamt Ispo Healthstyle een nieuwe levensstijl waarbij sport en gezondheid samensmelten met hulp van productinnovaties, hoogwaardig design en nieuwe klantgroepen. In 2013 zal de tweede Ispo Healthstyle editie plaatsvinden aangevuld met een speciale tentoonstellingsruimte.

Registratie
Ben jij van plan om in februari 2013 naar Ispo München te gaan? Je kunt je nu al online registreren als Ispo Munich 2013 bezoeker.