TOP

Inzamelingsactie Name It voor goed doel

Het Deense merk Name It vraagt kinderen al hun oude jeans te komen inleveren in de Name It winkels. De broeken zullen gedoneerd worden aan De Nationale Kledingbank.

Klanten die tussen woensdag 22 februari en zondag 4 maart een oude kinderjeans inleveren in één van de 14 Name It brandstores, ontvangen 25% korting op een nieuwe jeans bij Name It.

Behoefte aan jeans  

De Nationale Kledingbank is een Nederlandse organisatie die gedragen kleding inzamelt en doorgeeft aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit niet kunnen betalen. Theo Bongers van de Kledingbank Limburg: “Wij zijn erg blij met dit nieuwe initiatief van Name It. Vooral omdat we op dit moment dringend behoefte hebben aan jeans voor kinderen.”

Nieuwe toekomst 

De Nationale Kledingbank is een initiatief van modeketens Shoeby en Lake Side. Samen met partner Kledingbank Limburg streeft de inzamelaar naar een aanbod van up-to-date modieuze kleding voor iedereen om te werken aan een nieuwe toekomst voor zijn cliënten. Sociale activering, maatschappelijke participatie en aansluiting bij de wensen van de lokale en regionale arbeidsmarkt staan voorop.