TOP

Intres lanceert merknaam voor zelfstandige sportondernemers

Intres Retailsamenwerking Sport biedt sinds 21 juni 2010 haar aangesloten ondernemers de mogelijkheid om gebruik te maken van de merknaam Sport Quality Stores. Zelfstandige sportondernemers kunnen zich hierdoor volgens de retailservice-organisatie in de toekomst beter profileren in de sportmarkt.

De Sport Quality Stores zijn herkenbaar aan het groen-blauwe logo op de deur van de winkel. Bovendien zijn ze straks via een storelocator te vinden op een gezamenlijke website die 1 juli 2010 wordt gelanceerd (www.sportqualitystores.nl). Daarnaast kunnen ze gebruik maken van gezamenlijke folders voorzien van het Sport Quality Stores logo en exclusieve acties met A-leveranciers.

Team effort

Sport Quality stores is een groep van zelfstandige sportondernemers die bij Intres Retailsamenwerking Sport zijn aangesloten. Deze ondernemers kiezen ervoor om vanuit hun eigen winkelnaam te opereren en toch gebruik te maken van de voordelen van samenwerking onder de naam Sport Quality Stores. “Wij hebben de afgelopen twee jaar grote sprongen gemaakt met deze groep sportondernemers”, aldus Emile Poeisz, general manager sport bij Intres Retailsamenwerking. “Er was een duidelijke behoefte om onder een gezamenlijke naam naar buiten te treden, zonder dat zij zichzelf daarmee in een formuleconstructie positioneren. De sportondernemers behouden hun zelfstandigheid en blijven hun eigen winkelnaam voeren, maar kunnen zich door de toevoeging Sport Quality Stores wel onderscheiden.” In totaal zijn er inmiddels 81 zelfstandige sportwinkels bij Intres aangesloten.