TOP

International Suit Up Day op 13 oktober: mis het niet

13 oktober was het de International Suit Up Day. Via de gelijknamige Facebook-pagina worden mannen wereldwijd opgeroepen zich deze dag massaal in het pak te hijsen. Wie doet er mee?

Het ontstaan van International Suit Up Day is een verhaal apart. Hoofdfiguur van de Amerikaanse televisieserie ‘How I Met Your Mother’, Barney Stinson, gaf in de serie een duidelijke statement om altijd netjes in pak gekleed te gaan. Zijn uitspraak ‘Suit up!’ motiveerden fans om een facebookpagina op te richten met als naam, inderdaad, International Suit Up Day.

De 21.132 leden zullen zich op 13 oktober in het pak hijsen en hopen op medestanders vanuit de hele wereld. ‘Draag een pak naar het werk, naar het ziekenhuis, naar de kroeg of koop er gewoon één’, is het motto. Een prima boost voor de Nederlandse pakkenmarkt!

Maak een foto!
Maak op deze dag met je mobieltje of camera een foto van jezelf, vrienden of klanten in pak en stuur ze naar l.bosman@textilia.nl of Li_Textilia. Bij genoeg deelnemers verschijnt er volgende week een pakkenreportage online!