TOP

Inspelen op moederdag met Kaya

Oprichter Tanja Rakhou speelt met haar sieradenmerk Kaya in op moederdag. De collectie is via dropshipping beschikbaar voor e-tailers.

KAYA maakt sieraden die zowel door moeder als dochter gedragen kunnen worden. De collectie omvat speciaal voor moederdag de Key to my Heart -collectie met bedeltjes in de vorm van sleuteltjes en slotjes, geïnspireerd op 19e-eeuwse kasteeltuindeuren. Er wordt gebruikgemaakt van verzilverde materialen, kristallen, parels en edelsteentjes. De sieraden worden geleverd in een luxe zijden sieradenbuideltje met omschrijving.

Dropshipping

De collectie is via dropshipping beschikbaar voor andere webshops. Bij dropshipping  plaatst de e-tailer de producten op de eigen webshop. Wanneer de klant een artikel bestelt, wordt het artikel direct vanuit Kaya naar de klant verstuurd. In overleg is het mogelijk om een kaartje of flyer bij Kaya aan te leveren zodat Kaya dit kan meesturen met de bestelling. De brutomarge voor de e-tailer is het verschil tussen de eigen verkoopprijs en de handelsprijs van Kaya.
MVO

Kaya doneert voor elk verkocht sieraad een bedrag, waarmee een kind in Gambia één week naar school kan. Op dit moment worden vijf kinderen ondersteund en is KAYA officieel erkend door stichting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ook bij dropshipping doneert Kaya een week school aan een kind in Gambia.