TOP

Inschrijven Retail Jaarprijs 2009 gestart

Winkelketens en zelfstandige winkeliers kunnen zich weer inschrijven voor de Retail Jaarprijs 2009. Vorig jaar vielen de Kindercompagnie in het Brabantse Lithoijen en Ballegooyen Modes in Dussen in de prijzen.

Er worden vakjuryprijzen en publieksprijzen uitgereikt. Bij de vakjuryprijzen beoordeelt een deskundige en onafhankelijke jury de kandidaten op onderdelen waarop een winkel(keten) zich kan onderscheiden van de concurrentie, zoals het gevoerde strategisch beleid en klanttevredenheid. Voor de categorie Publieksprijzen brengen jaarlijks circa 800.000 consumenten online hun oordeel uit.

De Stichting Retail Jaarprijs heeft als voornaamste doelstellingen het bijdragen aan het imago van de retail, kennisverbreding binnen de sector en het stimuleren van innovatief denken onder de winkeliers. De uitreiking van de prijzen vindt jaarlijks plaats tijdens het Retail Jaarprijs Gala, dit jaar op 11 november.

Inschrijven voor de Vakjuryprijzen kan van 27 april tot en met 19 juni 2009 via het inschrijfformulier op de website. Het publieksonderzoek naar de Beste Winkelketen en Beste zelfstandige Winkel starten op 1 juni 2009. Voor meer informatie en het uitbrengen van uw stem kijk op http://www.bestewinkelketen.nl/.