TOP

Inretail Award uitgereikt aan beste scriptie TMO

Tijdens de diploma-uitreiking van TMO Fashion Business School is de Inretail Award uitgereikt aan de beste scriptie van dit semester.

De gelukkige winnaars van de Inretail Award zijn Yvonne Stoer en Bo Oude Breuil met hun scriptie ‘Effectiviteit in de Nederlandse fashion retail branche.’ In de scriptie werd onderzocht hoe belangrijk een opleiding is in de fashion retail.

De scriptie werd goed ontvangen bij de jury: “Omdat het een zeer actueel onderwerp betreft in een tijd waarin zowel werkgevers als werknemers zich steeds meer bewust zijn van het groeiende belang van een voortdurende ontwikkeling van het menselijk kapitaal.” Zo meldt TMO Fashion Business School in een persbericht.

Jury

De jury bestond uit branchevertegenwoordigers Edwin Belt (Inretail), Björn Hillerström (Oger Holding) en Rolf Bruins (TMO). Belt: “In deze scriptie is het de auteurs gelukt om het strategisch belang van opleiden voor de fashion retail te vertalen naar operationele meetbaarheid van de rendementen hiervan. Een extra onderscheidende factor hierin is de door de auteurs zelf ontwikkelde app waarmee gebruikers informatie over diverse opleidingen kunnen checken.”

Award

De prijs die de meiden krijgen bestaat uit een professionele video CV, een publicatie van het onderzoek in het Inretail Magazine en de online kanalen. Daarnaast mogen de auteurs de onderzoeksresultaten presenteren aan een groep ondernemers tijdens een Inretail congres.