TOP

Inkoopinspiratie opdoen tijdens Zomerpreview 2012

De kick-off voor het nieuwe inkoopseizoen van de zomercollecties voor 2013 vindt dit jaar plaats op maandag 2 juli 2012 in Brandboxx Leusden. Gedurende deze zomerpreview 2012 kunnen sportondernemers zich weer in één dag laten informeren over de nieuwste trends op sport(mode)gebied.

De verhitte sportzomer is het podium voor de exposanten tijden de Zomerpreview 2012. Met het thema ‘Let’s make it.. a summer to remember!’ heeft de organisatie van de Zomerpreview 2012 zich voor deze editie laten inspireren door de verschillende sportevenementen als EK Voetbal, Wimbledon, Tour de France en de Olympische Spelen die voor aankomende zomer op de agenda staan.

Programma
Wederom presenteren tijdens deze Preview-expeditie diverse merken uit het centrum in drie korte, energieke modeshows hun nieuwste collecties. Op de Sports Boulevard kan elke bezoeker  een duidelijk beeld krijgen van de laatste trends en innovaties op het gebied van sport- en lifestylemode, schoenen, hardwaren en accessoires. De dag wordt afgesloten met een borrel en een zomerse BBQ.

Surf naar de website van Brandboxx Leusden voor het meest actuele overzicht van de deelnemende merken aan de modeshows en de Sports Boulevard.