TOP

In de rij voor opening Snipes in Eindhoven [foto’s]

De markt van Eindhoven was op donderdagmiddag 26 maart gevuld met tientallen jongeren voor de opening van sneakerwinkel Snipes.

Snipes, de zusterformule van vanHaren opende gisteren de deuren in Eindhoven. Klanten kregen gratis Redbull en wafels en er waren hoge kortingen op verschillende sneakers.

Signeersessie

Om half vijf ’s middags stond er een groot evenement op de planning: Amerikaanse rapper Kid Ink kwam signeren. Om kwart over vier stond de markt al vol met mensen voor een handtekening van de rapper. De regen was voor fans geen reden om af te haken. De winkel werd voor een uur gesloten en er werden maar vijf mensen tegelijkertijd binnengelaten.

Huilende meisjes

Aan de andere kant van de winkel is nog een ingang aan de Rechtestraat. Deze ingang werd tijdens de signeersessie als uitgang gebruikt voor mensen die een handtekening hadden bemachtigd. Huilende meisjes kwamen via de uitgang naar buiten met in hun hand een krabbeltje op een foto van Kid Ink.

Kijk vooral even mee naar de foto’s van de rij die voor de ingang stond. Op het instagram account van Textilia is ook een kort filmpje te zien.