TOP

Implicite opent shop-in-shops in V&D

Presentatrice Beertje van Beers opende dinsdagmiddag officieel één van de twee gloednieuwe Implicite shop-in-shops.

De opening vond plaats in het V&D-filiaal aan het Rokin in Amsterdam. Het tweede filiaal opende tegelijkertijd in de V&D in Den Haag. Dit zijn de allereerste shop-in-shops van het lingeriemerk. De keuze voor het warenhuis was volgens sales en retail manager Mirjam Obbes een logische stap. “Implicite is net wat sensueler dan het gemiddelde lingeriemerk, we wilden er een groter publiek voor vinden. Na het openen van shop-in-shops van onder andere de merken Dita von Teese, Donna Karen en Sapph op de lingerieafdeling, pastte V&D veel beter bij het prijsniveau en bij de uitstraling van Implicite.”

Groei
De shop-in-shops werken met eigen visuals en tijdens piekmomenten wordt niet het V&D-personeel, maar eigen verkoopsters ingezet. Als het budget dat toelaat hoopt Obbes het eigen personeel fulltime in de warenhuizen aan te stellen. In maart 2014 opent de derde Implicite shop-in-shop in Leiden. Obbes: “We willen met de eerste twee locaties zien wat werkt en waar de klant voor gaat. Natuurlijk gaan we uiteindelijk voor groei, maar dat hoeft niet gelijk morgen al te gebeuren.”

Meer informatie vind je via http://www.implicite-lingerie.com/. Een kijkje achter de schermen van Implicite’s laatste shoot krijg je hier.