TOP

IKKS kidscapsule ter ere van Rolling Stones tournee 2013

Wie Rolling Stones-fans heeft als klanten kan bij IKKS terecht. Het Franse label IKKS brengt ter gelegenheid van de Rolling Stones 2013 tournee een minicollectie uit voor kids en tieners van 6 tot 16 jaar.

IKKS loves Rolling Stones zegt het label in een persbericht, maar wat betekent dat precies? Feit is dat het Franse label een serie T-shirts op de markt gaat brengen voor jongens en meisjes. De T-shirts die volgens het label 100 % rock’n roll zijn, liggen vanaf 7 augustus 2013 in de winkel.

Rockzomer voor IKKS
In de zomercollectie 2013 werkt IKKS met al de Franse rockband BB Brunes. De groep deelt haar poëtische, rock & pop wereld met het kledingmerk en dat levert in de Junior Girl-lijn een capsule met een zwarte blazer, een denim blouse, Marie-Antoinette-prints, een washed slim jeans en een kanten rok.

Parijs en Londen
De Rolling Stones zijn overigens niet in Nederland te zien. De tournee van de oude rockers speelt zich voornamelijk aan het thuisfront af. Toch komt de band enkele dagen naar Europa. Parijs en Londen zijn deze zomer de dichtstbijzijnde stekken om de mannen te beluisteren.