TOP

Ikenik.nl winnaar Thuiswinkel Awards Baby & Kind

Tijdens de uitreiking in Panama Amsterdam op 7 maart 2013 rolde Ikenik.nl als publiekswinnaar uit de bus. De webshop won de Thuiswinkel Award 2013 in de categorie Baby & Kind.

“We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten”, aldus Stefan Hazelhekke van Ikenik.nl: “Begin dit jaar hebben we onze klanten gevraagd onze klantenservice te beoordelen. Dat deden ze met het cijfer 9. Nu winnen we ook nog eens de Thuiswinkel Awards. Dit laat zien dat we op de goede weg zijn. Deze koers houden we vast!”
Van baby tot tieners

Ikenik.nl profileert zich als de ‘hipste en leukste baby en kinderwinkel van Nederland’ met merken als Colorique, Koeka, Handed by, CottonBaby, Snoozebaby en BamBam. De brede doelgroep strekt van baby’s tot tieners en hun moeders. Het assortiment strekt van benodigdheden voor borstvoeding tot complete kinderkamers en van schoentjes tot aan speelgoed.

De komende periode wil de online retailer nieuwe diensten lanceren. “Want stilstand is achteruitgang”, aldus Hazelhekke. Genomineerden in de categorie Baby & Kind die niet in de prijzen vielen, waren Hema, Kleertjes.com en Marktplaats.nl.