TOP

Hunkemöller toont kerstcollectie AF2011: sexy & comfortabel

Dinsdag toonde Hunkemöller in de Amsterdamse flagship store de nieuwste kerstcollectie.

De flagship store aan de Kalverstraat liet niemand in twijfel. Wat Hunkemöller betreft duiken we per direct in kerstsferen.

Logische combinatie
Er waren cupcakes, kerstbomen- en liedjes en – want daar draaide het natuurlijk om – een bodyfashioncollectie die december ademde. Dat gebeurde zoals gebruikelijk met diverse thema’s en accessoires. De opvallendste nieuwe accessoires waren de gloednieuwe beautyproducten, bestaand uit een shower gel, bodylotion, eau de toilette, fragrance diffuser voor in huis én make-upsetje om smokey eyes te creëren. Deze producten zijn vanaf oktober 2011 verkrijgbaar. Siska Draijer, pr manager bij Hunkemöller: “Het is een mooie toevoeging op het bestaande assortiment. Perfecte cadeautjes voor tijdens de feestdagen en een logische combinatie met een product als lingerie.”

Sexy winteravonden
De nieuwe ontwerpen en designs zijn óf erg comfortabel, of juist heel geschikt voor sexy winteravonden. De lijn Wild Christmas bestaat uit bustiers, beha’s en suspenders met een dierenprintje of klassieke kantprint. Ook de collectie Red Hot Santa is zo’n verleidelijke lijn, met de kleurcombinatie rood en zwart, kantdetails en suspenders. Intens Blue valt op door de diepblauwe kleuraccenten en ontwerpen zoals shorts en een kanten body met lange mouwtjes. Een deel van de collectie Glamorous Party is goed te dragen als bovenmode tijdens een feestje. Dat geldt vooral voor de strapless body en de beha met het glimmend accent op de rugpartij.

Relaxen
Voor wie liever van een relaxte winter geniet is er een nieuwe loungewearcollectie met comfortabele pyjama’s, slaapmaskers, sloffen, een warme kruik en zelfs een dekentje. Ten slotte presenteert Hunkemöller een gloednieuwe shapewearcollectie voor onder de feestkleding en diverse accessoires zoals een gift box en armbandjes.

Meer informatie: www.hunkemoeller.nl