TOP

House of Einstein kiest Best Geklede Ondernemer 2016

Online shopping service House of Einstein heeft een nieuwe award in het leven geroepen: de Best Geklede Mannelijke Ondernemer. Dinsdag maakte het bedrijf bekend wie deze eerste award wint.

De Best Geklede Mannelijke Ondernemer van 2016 is volgens de jury Boris Veldhuijzen van Zanten, oprichter van het techplatform The Next Web.

De jury van de award die door House of Einstein is geïnitieerd, bestaat uit: Sander Schimmelpenninck (hoofdredacteur Quote), Gandor Bronkhorst (hoofdredacteur Esquire.nl), Mitchell van der Koelen (hoofdredacteur Manners.nl), Ivo van Deyzen (oprichter kledingmerk The GoodPeople) en Alfredo Silva (oprichter horlogemerk Fromanteel).

‘Gedurfd’

Over Veldhuijzen van Zanten zegt jurylid Gandor Bronkhorst: “Hij is een gentleman, zowel qua kleding als persoon. Daarnaast heeft hij lef; zeker in de webwereld waarin hij werkt, is zijn kleding gedurfd.”

Op nummer twee in de lijst Best Geklede Mannelijke Ondernemer van 2016 staat Emile Kuenen van Joolz en op nummer drie Ronald Hans aka Nalden (WeTransfer). Verder staan in de lijst andere ondernemers zoals Mark de Lange van Ace & Tate en Pieter Zwart van Coolblue.

House of Einstein is een personal shopping service opgericht door Jantien Herfst en Mei Ling Tan. Het duo wil met de nieuwe award de Nederlandse man te inspireren ‘meer te durven qua kleding’. “De nieuwe generatie mannelijke ondernemers grijpt niet automatisch naar een grijs pak,” aldus Tan. “Ze kiezen voor een nieuwe look, met ruimte voor persoonlijke stijl. Dat waarderen we en dat willen wij met deze award dan ook stimuleren.”