TOP

Hope opent eerste winkel buiten Scandinavië in Amsterdam

Het Zweedse modelabel Hope opent een winkel in Amsterdam. Het is de eerste keer dat het merk zich vestigt buiten Scandinavië.

De Negen Straatjes in Amsterdam zijn alweer een monobrandstore rijker: Hope. Het modemerk heeft een vestiging geopend in de Hartenstraat 26 in Amsterdam. Het winkelconcept ‘Swedish Modern’ bestaat uit vrouwen- en mannenmode, accessoires en interieurartikelen.  “Hope onderscheidt zich door te focussen op functional fashion en gebruikt sterk design om het dagelijks leven te vergemakkelijken”, zegt ontwerper en medeoprichter Ann Ringstrand in een persbericht.

Het modemerk  heeft een nieuwe vestiging geopend in de Hartenstraat 26 in Amsterdam. Het winkelconcept ‘Swedish Modern’ bestaat uit een mannen-, vrouwen-, accessoire- en interieurcollectie.  “Hope onderscheidt zich door zich te focussen op functional fashion en gebruikt sterk design om het dagelijks leven te vergemakkelijken”, zegt ontwerper en medeoprichter Ann Ringstrand in een persbericht.

Nederlandse ontwerper

De inrichting van het pand van 125m² is tot stand gekomen in samenwerking met de Nederlandse ontwerper Petra Blaisse en haar team Inside Outside. De winkel is licht en dynamisch door de mobiliteit van de meubels. Het behoudt de zogenoemde Hope-uitstraling door het gebruik van koper en tegels.