TOP

Hoe gaat het met: By Timo en Laundry Industry?

Iedere maand neemt Textilia een modebedrijf onder de loep en vraagt hoe het gaat. Dit keer spraken we met Damaris Vijzelman van Fabulous-D Fashion Agency.

Fabulous-D Fashion Agency
Damaris Vijzelman vertegenwoordigt met haar Fabulous-D Fashion Agency twee kledingmerken in de Benelux: By Ti-Mo en Laundry Industry. “De kracht van Laundry Industry is de ‘eenvoud met een twist’. Terwijl in By Ti-Mo de romantiek tot uiting komt.” Vanaf 2010 heeft ze versterking in de persoon van Anouk Horst en is er een grote nieuwe showroom geopend aan de Noorder Emmakade in Haarlem.

By Ti-Mo

“By Ti-Mo is een Noors merk dat zich vooral kenmerkt door vrouwelijkheid, romantiek en de details in de afwerking. Deze zomer introduceert By Ti-Mo een kindercollectie voor meisjes vanaf vier tot en met twaalf jaar: Love Child. Bijzonder is dat de opbrengsten van deze collectie worden gedoneerd aan een goed doel.”

Laundry Industry

“Het Nederlandse merk Laundry Industry bestaat alweer twintig jaar en staat bekend vanwege de internationale allure en verschijningsvorm. De kleding zou je kunnen omschrijven als sophisticated, ‘urban citywear’, chic en draagbaar. De verkoopcijfers van Laundry Industry laten een stijging zien van gemiddeld 20 procent ten opzichte van vorig jaar. Daar zijn we best trots op. Het komt denk ik door de combinatie van de eigentijdse stijl en de prijs-kwaliteitverhouding. En doordat Nederlandse vrouwen zich steeds avontuurlijker gaan kleden.

Ons distributiebeleid is selectief. Dit wordt met name bepaald door het merkenpakket. In Nederland is ons streven niet meer dan veertig tot vijftig verkooppunten te realiseren met Laundry Industry. Op dit moment zijn dat er veertien.”

Gespreide betaling

“In tegenstelling tot veel andere merken hebben we met Ti-Mo en Laundry Industry geen minimale afname. Wij merken dat we daarmee meer klanten de kans geven om in te stappen. En dat is, zeker in deze moeilijke tijd, een groot voordeel. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot gespreide betaling. Op die manier komen wij onze klanten tegemoet.”

 

Info:
www.fabulous-d.nl
06-535 825 45
023-576 2107

Showroom: Noorder Emmakade 27a, Haarlem