TOP

H&M Studio neemt publiek backstage [video]

H&M Studio presenteerde woensdag 26 februari tijdens de Paris Fashion Week de najaarscollectie voor 2014. Tijdens en voor de show kon internationaal publiek meegenieten van het evenement via internet.

Van over de hele wereld was de H&M show in het Grand Palais te volgen via een livestream op hm.com, voorzien van commentaar door de Franse tv-persoonlijkheid en fashionexpert Mademoiselle Agnès. Voor de show sprak zij met celebraties en vipgasten en nam ze de camera backstage.

Grand Palais
De show werd gehouden in het Grand Palais waar zo’n 600 gasten aanwezig waren, waaronder Miranda Kerr, Jessica Alba en Solange Knowles. Andreea Diaconu, Joan Smalls en Saskia de Brauw waren enkele van de modellen die de nieuwe collectie showden.

Collectie
H&M Studio is de nieuwe naam voor H&M’s high fashion seizoenscollectie en wordt ontworpen door een speciaal designteam dat ieder seizoen een limited edition-collectie uitbrengt.

De nieuwe collectie van H&M Studio wordt door het Zweedse modebedrijf omschreven als een moderne lijn met een mix van vrouwelijke en mannelijke invloeden. Slipdresses en gedrapeerde tops worden gecombineerd met herencolberts en biker- en pilotenjacks. Veel voorkomende materialen zijn zijdecrêpe, zijdesatijn, fijne kasjmier, fluweel en imitatiebont. Decoratieve details bestaan uit borduursels, met stras, kraaltjes en pailletten.

Verkrijgbaar

De H&M Studio najaarscollectie is vanaf september 2014 in ongeveer 250 winkels wereldwijd verkrijgbaar.