TOP

H&M showt nieuwe collecties lente- en zomer 2011

De Lanvin-collectie ligt nog niet eens in de winkel, of H&M onthult alweer de lente- en zomercollectie voor 2011. Met stoere jasjes en jumpsuits met militairy-invloeden voor de man en liefelijke retrojasjes en jurkjes in zuurstokroze en koraalrood voor de vrouw.
Legergroen is bij de mannen  dé trendkleur voor het nieuwe lente- en zomerseizoen. Met een opvallende nieuwkomer: de jumpsuit met korte pijpen. Opvallend is het veelvuldig gebruik van leeraccenten op schouders en zakken van jasjes en shirts. Deze trend zet overigens ook het winterseizoen 2011 door. Hierover lees je meer in de trendanalyse die op de Textilia Mode Experience werd gepresenteerd. Verder spelen denimshirts een belangrijke rol dit seizoen, met vlakverdelingen van verschillende materialen.

Vrouw
De designers van H&M lieten zich duidelijk inspireren door de jaren ’60 met eenvoudige jurkjes en mantelpakjes maar ook sierlijke, enkellange jurken van glansmaterialen voor een luxe-gevoel. Blote benen mogen ook dit seizoen weer in vol ornaat worden geshowd. O ja, niet alleen vrouwenbenen, ook die van de mannen!

Bekijk de collectie van H&M hiernaast.