TOP

Hilfiger Ski voor stijlvol wintersporten in ‘Best of the Alps’

De komende winter verleent Tommy Hillfiger opnieuw zijn naam aan 'Best of the Alps'. Dit is een groep van twaalf prestigieuze wintersportoorden in het Alpengebied. De ontwerper heeft speciaal voor deze groep de collectie Hilifiger Ski ontworpen, geïnspireerd op de luxe wintersportgebieden.

“We zijn er trots op dat we in 2009 weer de kledingpartner van ‘Best of the Alps’ zijn,” laat Tommy Hilfiger via een persbericht weten. “We delen met de twaalf exclusieve skioorden een liefde voor mooie skihellingen en prachtig natuurschoon.”

Afgelopen winter werd de eerste skicollectie door Hilfiger ontwikkeld. Dit bleek erg succesvol. Daarom wordt dit jaar de collectie verder uitgebouwd en naar een hoger plan getild.  De samenwerking tussen Tommy Hilfiger en ‘Best of the Alps’ bestaat uit een ‘capsule collection’ die functionaliteit en modebewustheid moet uitstralen. Voor Hilfiger Ski is er onder andere gebruik gemaakt van de materialen Gore-Tex, Polartec en Avalanche Rescue System.  

Onder Best of the Alps vallen de volgende wintersportgebieden: Cortina d’Ampezzo in Italië; Chamonix Mont-Blanc en Megève in Frankrijk; Davos, Grindelwald, Zermatt en St. Moritz in Zwitserland; Kitzbühel, Olympia Region Seefeld, St. Anton Am Arlberg en Lech Zürs am Arlberg in Oostenrijk; en Garmisch-Partenkirchen in Duitsland.