TOP

Hilfiger Denim Live groot succes

Hilfiger Denim Live, het muziekevent dat vorige week in Amsterdam werd gehouden, was een zeer succesvol. In een uitverkocht Paradiso ging het feest tot diep in de nacht door.

Tijdens Hilfiger Denim Live traden verschillende bands en dj’s op. Hoofdact was indie-popband Matt & Kim, die ook centraal staan in de nieuwe campagne van het jeansmerk. Maar ook Major Lazer, The Drums, Kraak & Smaak en Parra Soundsystem kregen de zaal aan het dansen.
Naast de bezoekers uit de modewereld en andere muziekliefhebbers, waren er ook veel BN’ers aanwezig zoals Tygo Gernandt, Valerio Zeno en het duo van de De Opposites.
Het muziekevent werd goed ontvangen. Zo noemt het bekende muziekblad Oor de avond een ‘waardig concept, dat het merk eindelijk weer een beetje hip maakt’.
Hilfiger Denim is als merk altijd nauw betrokken geweest bij muziek. Zo sponsorde het ooit grote tournees van The Rolling Stones en Lenny Kravitz. Vorig jaar lanceerde Tommy Hilfiger een speciale site waar de laatste collecties worden getoond en waar bezoekers naar nieuwe bandjes kunnen luisteren.