TOP

Highlights Ispo 2013

Zondag 3 februari gaat de sportbeurs Ispo weer van start. Vier dagen lang presenteren meer dan 2.000 exposanten uit het sportsegment hun nieuwe collecties en producten op de beursvloer van Messe München.

Ispo München biedt bezoekers naast de beurs een uitgebreid programma met seminars, workshops, presentaties en events. Zo is er de Ispo Academy (bij ingang Oost). Op zondag kunnen stagiaires uit de sportbranche Ispo bezoeken via het Ispo Trainee Project. Interessant is ook de Retail Tour op maandag en dinsdag langs winkelconcepten in München, van kleine flagshipstores tot de grootste Europese outdoor retailer. Daarnaast zijn er presentaties over design, trends en merkbeleving.

Meeting points 

Het Ispo Performance Point is het meeting point voor experts en atleten uit het performance segment en de Ispo Shop Summit is een platform voor iedereen uit de snowboard industrie met informatie, inspiratie en netwerken. De Ispo Awards Exhibit geeft een overzicht van de meest vernieuwende producten uit het sportsegment. De beste nieuwkomers vind je in het gebied Ispo Brandnew. Nieuw is de Shoe Village, met een overzicht van de schoenentrends voor 2013/2014. Ook nieuw is The Longboard Embassy, met meer dan 70 merken op het gebied van longboarden.

App

Vergeet ook niet de Ispo München App te downloaden, met een exposantenoverzicht, ruimte voor afspraken en tips voor het beursbezoek. Plus tips voor hotels, restaurants, winkels en culturele bezienswaardigheden in München.

Ispo München wordt gehouden van 3 tot en met 6 februari in het beursgebouw van Messe München.

Het complete programma vind je hier.