TOP

Het loopt nog geen storm voor Jam.Men

Voor Jam.Men, het nieuwe initiatief van de jeansbeurs Jam in Keulen, loopt het nog niet storm. Slechts 20 merken hebben zich aangemeld voor dit nieuwe platform.

De middensegment jeansbeurs Jam in Keulen wilde zich meer focussen op mannenmode en riep daarvoor een nieuwe sectie in het leven. De stand voor Jam.Men staat nu op 20 aanmeldingen volgens Twnetwork.de, waaronder de merken Milestone, Lloyd en Briggs & Mansfield. De organisatie had in eerste instantie gehoopt deze afdeling met 50 merken te kunnen vullen, maar spreekt nu uit dat er meer seizoenen nodig zijn om dit aantal te bereiken.

Vijf weken voor aanvang van de beurs staat de exposantenteller op 230 exposanten. Hieronder ook veel Nederlandse merken als Garcia, No Excess, Il Dolce, Bram’s Paris, Cars Jeans, Life-line, Relakz en Twinlife. De organisatie is nog met diverse merken in onderhandeling over deelname aan de beurs. De verwachting is dat het totaal op bijna 300 merken uitkomt. Dat is minder dan de laatste wintereditie, toen er 370 merken stonden.

Jam wordt gehouden van 24 tot en met 26 juli in Keulen.