TOP

Het eerste platform voor budgetmode

Het concern Audax Publishing lanceert het eerste platform in Nederland dat zich volledig richt op budgetmode voor vrouwen: Mooinietduur.nl. De kledingstukken die worden aangeboden op de site kosten maximaal 100 euro.

Mooinietduur.nl is opgezet in samenwerking met de redactie van het tijdschrift Vriendin. De items uit het blad zijn direct te bestellen via de website. Het e-commerce platform biedt 300.000 mode-items, accessoires, lingerie en schoenen aan. Naast kledingstukken worden er ook complete outfits voor nog geen 100 euro aangeboden.

De site werkt samen met een aantal grote leveranciers als Zalando, C&A en Otto. Mooinietduur.nl ontvangt, naast advertentie-inkomsten, een percentage van de omzet van ieder verkocht item.

Doelgroep

Audax Publishing legt de nadruk op de doelgroep vrouwen. Zij willen tijdschriftenmerken als Vriendin en Weekend verder uitbouwen. Daarom werden onlangs meidentitels Cosmo Girl en Girlz! verkocht aan ZPress Young.

Audax
Het familiebedrijf Audax is een concern dat zich bezighoudt met het uitgeven, verspreiden en retailen van mediaproducten. De onderneming onderscheidt drie activiteiten: uitgeverijen, distributie en retail.