TOP

Heropening MaxMara in de P.C Hooftstraat

MaxMara heeft hun boetiek midden op de P.C Hooftstraat in Amsterdam heropend. Op deze gezellige cocktailreceptie waren ook Daphne Deckers en Irene van de Laar aanwezig.

Het Italiaanse modehuis heeft al haar boetieks in Europa een nieuwe uitstraling aangemeten. Ook de collecties hebben een andere stijl gekregen. Felle kleuren zoals geel, oranje en appeltjesgroen en opvallende prints vullen de boetiek waarbij het thema natuur de boventoom voert. MaxMara zit al 30 jaar op de P.C en veel vaste klanten kwamen langs om het eindresultaat te bekijken onder het genot van een glas champagne.

Collectie
In de boetiek op de P.C worden verschillende lijnen aangeboden waaronder MaxMara Elegante en Sportmax. Ook is de accessoirecollectie te koop. “De collectie komt uit Milaan. We hebben een sterke collectie voor dit seizoen vol kleur. Maar ook zwart en print””,  vertelt Nicola Gerber Maramotti, Director European Retail Development.

Italiaanse kant
Veel vaste klanten komen een kijkje nemen in de winkel. Iedereen kent elkaar en het personeel noemt de dames bij naam. “MaxMara is heel tijdloos. Ik moet even wennen aan de kleuren, dat ben ik niet van ze gewend. Ze gaan weer meer de Italiaanse kant op, heerlijk!,” aldus mevrouw Reictrotahler. Ze is al meer dan 20 jaar vaste klant bij de P.C Hooftstraat. Ingrid Jacometti, ook vaste klant, vindt de collectie prachtig: “Je waant je hier in Rome.”