TOP

Heidi Klum en Lidl presenteren collectie in New York

Heidi Klum en Lidl presenteerden tijdens de New York Fashion Week hun collectie Esmara by Heidi Klum. De modeshow vond plaats in de setting van een Lidl #Letswow-supermarkt.

Met een modeshow in New York presenteerden Heidi Klum en Lidl op 7 september 2017 voor het eerst hun gezamenlijke collectie Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City. Zij hadden niet gekozen voor een traditionele catwalk, maar voor een interactief supermarktdecor.

Lidl Esmara by Heidi Klum (2)

Heidi Klum wil mode brengen die elke vrouw staat en die elke vrouw kan dragen. Tijdens een twee uur durende show werden voor het eerst alle 84 collectiestukken uit de collectie gepresenteerd: van laarzen met panterprint en blazers met pailletten tot jacks van echt leer. In het oog springen de vele panterprints en het kleurenpalet in zwart, blauw en bruin. De prijzen zijn zoals we van Lidl gewend zijn zeer betaalbaar. De prijzen beginnen bij €6,99 voor een topje en €9,99 voor een rok of blouse tot een echt leren jack van €49,99.

 Lidl Esmara by Heidi Klum (9)

Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn, deed de Engelse modedeskundige Louise Roe via de livestream op Facebook verslag van het event. De volledige livestream is terug te kijken op de website van Lidl en op de speciale Letswow-website.

Lidl Esmara by Heidi Klum (6)

Vanaf 18 september is de collectie Esmara by Heidi Klum in ruim 400 Lidl-filialen én in de webshop van Lidl verkrijgbaar.