TOP

Hebbeding app op iPhone

Gucci deed het. Prada deed het. Nike deed het. Dus ontwikkelde het eigenzinnige vrouwenmodemerk Hebbeding ook een eigen iPhone-applicatie (App).

Met deze App gunt Hebbeding iPhoners een kijkje in de creatieve keuken van het merk Hebbeding. Gebruikers kunnen filmpjes zien waarop is vastgelegd hoe een collectie ontstaat. Ook geven de beelden een indruk van de achtergrond van het modemerk dat wereldwijd wordt verkocht. Uiteraard zijn er ook foto’s van de nieuwste wintercollectie te zien. En de App blijft actueel, want speciaal voor de iPhone komen er binnenkort aanvullingen met unieke, nieuwe video-impressies.

Maps
Natuurlijk is kleding niet alleen om naar te kijken. Wie het wil passen en dragen, kan via de bekende maps heel makkelijk de dichtsbijzijnde winkel vinden waar Hebbeding wordt verkocht. De iPhone wijst meteen de kortste weg vanaf de plek waar de gebruiker op dat moment is. Wie belangstelling heeft, kan de Hebbeding App gratis downloaden in de bekende Appstore van Apple.

Hebbeding bestaat dit jaar twintig jaar. Het wordt verkocht in 280 winkels in zeventien landen. Niet alleen in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada, de Golfstaten en Australië. En binnenkort ook in Mexico!