TOP

Happy Rainy Days wil Europese markt op

Slecht weer houdt zich natuurlijk niet aan de landsgrenzen. Reden voor jassenmerk Happy Rainy Days om de kansen buiten Nederland te verkennen.

Het Nederlandse jassenmerk Happy Rainy Days heeft na Duitsland nu ook de rest van Europa tot afzetgebied verklaard. Vanaf half maart 2013 zal Happy Rainy Days ook in Denemarken, Engeland, Ierland, Zwitserland, Schotland, Frankrijk en Finland verkrijgbaar zijn. Elk land zal bewerkt worden via agenten.

In Nederland ligt het jassenmerk al in meer dan 200 dames modezaken en de betere fiets speciaalzaken. Ook in Duitsland is het aantal verkooppunten van de jassen verdubbeld naar 45 winkels. In totaal telt het merk 300 verkooppunten in Europa.

Internationale warenhuizen

Grote spelers die de Hollandse regenjassencollectie hebben ingekocht zijn onder andere Conleys, Peek & Cloppenburg en Alba Mode in Duitsland, Clerys in Ierland, S-group in Finland en Altermove in Frankrijk.  

Het Nederlandse modemerk Happy Rainy Days brengt regenjassen met een heel eigen handschrift op de markt.  De uitgebreide collectie strekt van klassieke trenchcoats tot sportieve jacks in trendy kleuren en dessins. De jassen zijn waterdicht, winddicht en ademend en daarmee geschikt voor regen en zonneschijn.