TOP

Hans Boodt lanceert nieuwe mannequins op Milaanse designweek

Tijdens de Milaan Design Week 2016 zal het bedrijf Hans Boodt een nieuw label voor mannequins presenteren.

Mannequinproducent Hans Boodt heeft een nieuwe lijn mannequins genaamd “The Premium Label”. Tijdens de Milaan Design Week 2016 zal deze gepresenteerd worden. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Elegantie

Het nieuwe label staat voor elegante, krachtige collecties met een minimalistische en verfijnde touch. Met het premium label wil het bedrijf anticiperen op high-end fashion. Om zich aan te sluiten bij de wereld van de haute couture, zijn de mannequins van de premium collectie zo gemaakt dat ze high-end fashion met flair en elegantie representeren.

Het nieuwe label wordt gepresenteerd tijdens de Milaan Design Week die van 12 tot en met 17 april 2016 plaatsvindt. Op 14 april is de officiële presentatie van het label in de Hans Boodt showroom in Milaan.

Sfeerimpressie

De eerste beelden van de Premium collectie zijn te zien in onderstaande video. 

 

Marcel Wanders

Tijdens de lancering van het nieuwe label van mannequinproduct Hans Boodt zal ook Marcel Wanders een nieuwe collectie presenteren.  Wanders presenteert zijn eerste speciale editie van mannequins. Hij heeft een ready to wear collectie ontworpen voor Hans Boodt.

Locatie

De lancering van het premium label is op 14 april van 18:00 tot 21:00 uur in de Hans Boodt showroom in Milaan en is alleen voor genodigden.

Tijdens de Milaan Design Week heeft de showroom van Hans Boodt aangepaste openingstijden. De showroom is van 12 tot en met 15 april van 10:00 tot 18:00 uur open.