TOP

H.E. by Mango strikt Scott Schuman voor campagne

H.E.by Mango heeft Scott Schuman in de arm genomen om de nieuwe herfst- wintercampagne te fotograferen. Schuman is bekend van de blog The Sartorialist.

Scott Schuman is geen onbekende in de modewereld. De fotograaf verwierf wereldwijde faam met zijn blog The Satorialist, waarop hij opvallend geklede mensen op straat laat zien. Voor de herfst-, wintercampagne van mannenmodeketen H.E. by Mango fotografeert hij het gezicht van de keten, model Andrés Velencoso. Scott Schuman vertelt: “Het was erg makkelijk om met Andrés samen te werken. Hij weet zo goed hoe hij zich voor de camera moet bewegen dat het lastig zal zijn om weer mensen op straat te fotograferen die niet gewend zijn te poseren.”  Over zijn eigen stijl zegt Schumann: “Mijn partner Garance heeft een grote invloed op mijn stijl. Ze weet wat wel en niet goed staat.”

H.E. by MANGO heeft nu 100 winkels wereldwijd. De keten wil dit jaar 80 winkels openen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Rusland en Turkije. Mango noteerde in 2012 een omzet van 1.691 miljard euro. De cijfers gaven een stijging van twintig procent aan in vergelijking met de jaaromzet van 2011.